Skip to main content

Actipain

Εαν πονατε σας ενδιαφερει

To Αctipain είναι ένα φυσικό προϊόν το οποίο βρίσκεται στο φυτό Harpagorhytum και περιέχει το ενεργό συστατικό Harpacoside .

Το χαρακτηριστικό αυτής της ουσίας είναι η αντιφλεγμονώδης και η αναλγητική δράση της. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για την καταπολέμηση της οστεοαρθρίτιδας και των ρευματικών πόνων.

Το Actipain μειώνει τη φλεγμονή , βοηθά στην μείωση της δυσκαμψίας και βελτιώνει την κινητικότητα των αρθρώσεων . Έπειτα από πάρα πολλές κλινικές μελέτες έχει παρατηρηθεί ανακούφιση του πόνου σε ασθενείς που πάσχουν από

οστεοαρθρίτιδα

ρευματικό πόνο

τενοντίτιδα

διαστρέμματα

αυχενικό

οσφυαλγία

ισχιαλγία

ουρική αρθρίτιδα ( αποβολή κρυστάλλων ουρικού οξέος)

Λόγο της φυσικής αντιφλεγμονώδης και αναλγητικής δράσης του Actipain , ασθενείς που ακολουθούν πολλαπλές φαρμακευτικές αγωγές δεν παρουσιάζουν τις παρενέργειες των κλασικών χημικών αντιφλεγμονώδων ( αύξηση της πίεσης , αντίθετα μπορεί να μειώσει ελαφριά την πίεση , πόνους και ερεθισμούς στο στομάχι )

Δοσολογία

Από μια κάψουλα πρωί και βράδυ , μετά φαγητού για την σωστότερη απορρόφηση της , σε περιπτώσεις πολύ έντονου πόνου χορήγηση έως και 3 κάψουλες την ήμερα , για την πλήρη ανακούφιση από τον πόνο.

Συσκευασία

Κάθε συσκευασία περιέχει 40 κάψουλες , ζητήστε το στα φαρμακεία.

Ρωτήστε τον ιατρό η τον φαρμακοποιό σας.